a
 • Trendet

Nuk mund ta mohoni se një gjë që do e donim të gjitha, janë më pak rrudha moshe, mimike ose linja fytyre paksa më ndryshe. Kemi një mori zgjedhjesh: Botoksi,

Të mbledhurit gjak menstrual për ta aplikuar në fytyrë po bëhet trend. Kujt i detyrohemi për këtë modë të re dhe a ka gjë të vërtetë për pretendimet se ka

Për aq kohë sa maskat e fytyrës vazhdojnë të mbeten numri një i veshjes tonë kur dalim, ne adhurueset e bukurisë duhet të përshtatemi disi me situatën, dhe siç e

Prej shekujsh kujdesi estetik, por dhe ai shëndetësor i lëkurës dhe flokëve është pjesë e praktikave tona të përditëshme. Flokët thuhet se janë gjysma e bukurisë e ndërsa portreti një nga

Kontakti yne i parë me standartet e bukurisë, ose ato që sot quajmë #beautygoals, ka qenë padyshim me princeshat e filmave vizatimorë! Hirushja, Borëbardha, Jasmina apo sirena Ariel, një gjë

I kemi parë tangle teezer-at kudo, nëpër video, reels e postime, dhe kemi një pyetje: Çfarë kanë këta ‘ngacmues’ që ia vlen kaq shumë? Tangle teezer-i vajza, e thënë shqip, nuk

Pavarësisht çfarë stine, moti, temperature ose ku ndodheni ka një produkt që asnjëherë nuk duhet ta lërë çantën tuaj: Kremi i diellit! SPF ka fuqinë të rregullojë lëkurën tuaj dhe

1) @NikkiMakeup është një nga idhujt e botës së grimit me një stil shumë të ndryshëm nga të tjerët. Në çdo video nuk mund të humbisni hapin e saj të

Prerja e flokëve në formën Bob, është prerja më ikonike e të gjitha kohërave. Ajo ka fillesën e saj në vitet ’20. Në atë kohë , konsiderohej e turpshme për

Në një moment të vështirë historik, shkaktuar nga virusi Covid-19 , gjëja e vetme që nuk duhet të harrojme është të ëndërrojmë.  Të ënderrojmë për kohë të bukura dhe veçanërisht, kush