a
 • Studime

Dëshironi të kuptoni sa e ruajnë flokët tuaj ujin dhe sa shumë produkt thithin? Ja një provë e thjeshtë që nuk ju merr as 5 minuta kohë. Merrni 1 – 2

Retinoli është një nga ingredientët më të përfolur e të studiuar vitet e fundit. Duket sikur ka zgjidhje për gati çdo problem të lëkurës dhe çdo ditë e më shumë

Prerja e flokëve në formën Bob, është prerja më ikonike e të gjitha kohërave. Ajo ka fillesën e saj në vitet ’20. Në atë kohë , konsiderohej e turpshme për

YouTuber, Vloggere, Bloggere, Influencer

Skocia po zhvillon projektin “ period products” për të dhenë falas pecetat intime gjatë periudhës se periodave. Të martën me 25 shkurt, parlamenti aprovoi në menyrë unanime , projektligjin që

Revista Kozmetike është frut i një eksperience dhjetë vjeçare në fushën e bukurisë. Pasi mbarova shkollën e mesme, fillova të ndiqja studimet e larta për International Management. Pavarsisht se lëndet e

Stilimi i flokëve në modelin finger wave lind në fund të viteve ’20, si nevojë për ti dhëne më shumë stil modelit të famshëm bob.  Prerja e flokëve të shkurtër, në


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/u904002663/domains/revistakozmetike.al/public_html/wp-includes/functions.php on line 5219

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/u904002663/domains/revistakozmetike.al/public_html/wp-includes/functions.php on line 5219