a
 • Produkte

Kur zgjidhni mashat për flokët, duhet të merrni parasysh disa aspekte. Së pari lloji i flokëve tuaj: i drejtë, i valëzuar, kaçurrel, i dredhur, i imët apo i trashë? Gjatësia

I kemi parë buzëkuqët të disponueshëm në lloje të ndryshme formulimi, me tekstura dhe rezultate të ndryshme. Në këtë artikull do gjeni një prezantim të shkurtër të llojeve të tyre.

Vera po afron dhe një stres më shumë bëhet edhe depilimi. Sidomos tani në pranverë, ju kuptojmë vajza, që me veshjen e fustaneve dhe fundeve, problem më vete janë dhe

Ne vajzat, si shumicë adhuruese të pasionuara pas beauty, kemi një ndjesi që nuk e përshkruajmë me fjalë kur gjejmë  një produkt të mrekullueshëm drugstore. Dihet që edhe mund të shpenzojmë

Piastra e flokëve GHD Gold Professional Styler ngelet akoma sot ajo ‘’profesionalja’’ në shumë vende dhe kultura, djepa të fushës së bukurisë. Ne vërtet nuk do vendosim këmbët në tapet të

Nuk mund ta mohoni se një gjë që do e donim të gjitha, janë më pak rrudha moshe, mimike ose linja fytyre paksa më ndryshe. Kemi një mori zgjedhjesh: Botoksi,

Ka shumë brande që shesin shampo kundër së verdhës dhe çmimet variojnë nga më të ndryshmet, por për ju vajza kemi zgjedhur të analizojmë "No Yellow" të Fanola-s,

E kemi cekur edhe më parë: Jo domosdoshmërisht produktet kozmetike ekonomike dhe me çmime të arsyeshme nuk janë efektive. Ose më pak efektive se produktet e shtrenjta. Sidomos fondotinta, e

Nuk duket, reziston gjatë, ndjehet shumë i lehtë dhe jep efekt natyral. Kështu që pa dashur tua imponojmë, ua sugjerojmë kujtdo nga ju që e përballon në aspektin ekonomik.

Prej shekujsh kujdesi estetik, por dhe ai shëndetësor i lëkurës dhe flokëve është pjesë e praktikave tona të përditëshme. Flokët thuhet se janë gjysma e bukurisë e ndërsa portreti një nga