a
 • Makeup

Dy gjëra duhet të kërkoni nga një pastrues që heq make up-in: Duhet të heqë me lehtësi të gjithë përbërjen në sy; dhe të mos i irritojë ata, apo lëkurën

Në këtë artikull do lexoni disa nga pyetjet më të zakonshme lidhur me të kuqin e buzëve. Pse jo, nëse keni pyetje të tjera, jemi të lumtura t'ju vijmë në

Për të arritur një pamje perfekte, ka rëndësi të gjeni bazën e duhur të make up-it për llojin tuaj të lëkurës. Çdo lëkurë është krejtësisht e ndryshme nga tjetra, dhe

Shumë produkte make up-i sigurojnë qëndrim konsistent për shumë orë. Mjafton t’i aplikoni në mëngjes që të rrinë në vend për gjithë ditën. Siç edhe mund ta dini, ka tre mënyra

Edhe pse pak i mërzitshëm si proces, heqja e make-up-it në fund të ditës është një moment po aq i rëndësishëm sa vetë trajtimi i bukurisë. Pastrimi është hapi i parë

Përveç se nga ngjyra, kohëzgjatja dhe përbërja, buzëkuqët klasifikohen edhe në tekstura. Në web-in tonë gjeni një shkrim dedikuar posaçërisht, ku shpjegohen ato dhe tregohet se ku ndryshojnë nga njëra

Kur vjen puna tek maskarat, aplikatori (furça) që i shoqëron ka një rëndësi të veçantë. Është aksesor themelor për marrjen e llojeve të ndryshme të rezultateve, në varësi të formës

I kemi parë buzëkuqët të disponueshëm në lloje të ndryshme formulimi, me tekstura dhe rezultate të ndryshme. Në këtë artikull do gjeni një prezantim të shkurtër të llojeve të tyre.

Ne vajzat, si shumicë adhuruese të pasionuara pas beauty, kemi një ndjesi që nuk e përshkruajmë me fjalë kur gjejmë  një produkt të mrekullueshëm drugstore. Dihet që edhe mund të shpenzojmë

Nuk mund ta mohoni se një gjë që do e donim të gjitha, janë më pak rrudha moshe, mimike ose linja fytyre paksa më ndryshe. Kemi një mori zgjedhjesh: Botoksi,